Kontakt

  About Us

  Na kontaktoni për cdo paqartësi!

  • Address :

   Kompleksi Kika 2 , Rr. Tish Dajia Nr. 7, Kati 2 dhe 5 1001 Tiranë – Shqipëri

  • Phone number :

   +355 067 700 1100

  • E-mail :

   Fiskalizim@profisc.al

  • Social links :