Cfare gjejme ne menune Fatura te Fiskalizuara?

Menuja Fatura Te Fiskalizuara paraqet te gjitha faturat e shitjes te krijuara ne dy menute Faturat e mia dhe My Pos. Pjesa e pare e nderfaqes na jep mundesine e kerkimit ne periudhe kohore Nga – Deri apo dhe sipas tipit te fatures, statusit te saj: e suksesshme, error, pending.  Faturat e shitjes mund te eksportohen ...

Kur mund te krijohet nje fature vetem fiskalizim?

Faturat Vetem Fiskalizm krijohen ne rastet  kur bleresi eshte individ, kompani e huaj ose ne rastin e krijimit te faturave te vetefaturimit. Per te krijuar nje fature Vetem Fiskalizim ne Profisc zgjidhet menuja Faturat e mia/ Krijo Fature. Ne krye te nderfaqesh cekohet kutiza Vetem Fiskalizim. ...

Si mund te perdorni draftin e nje fature te fiskalizuar me pare.

Nese duhet te perdorni draftin e nje fature te fiskalizuar me pare mund ta kopjoni ate nepermjet opsionit Dupliko. Butonin  e gjeni ne kolonen Veprimet te menuse Faturat e mia. ...

Si te ruajme faturen automatikisht ne Profisc?

Per te aktivizuar utilitetin e autosave te fatures duhet te veproni si meposhte: Pozicionohuni ne menune Faturat e mia/ Krijo Fature. Ne krye te nderfaqes ndodhet labele “Ruaj Automatikisht” te cilin duhet ta aktivizoni duke klikuar mbi butoni ...

Si te printojme faturen ne gjuhe te huaj ne Profisc?

Fillimisht duhet qe te aktivizoni ne parametrat e kompanise modelin e Pdf-se. Per te aktivizuar modelin e PDF-se veprojme ne kete menyre: Shkoni tek Cilesimet/Kompanite, Klikoni view tek emri I kompanise Shkoni ne kolonen ...