Cfare gjejme ne menune Fatura te Fiskalizuara?

Menuja Fatura Te Fiskalizuara paraqet te gjitha faturat e shitjes te krijuara ne dy menute Faturat e mia dhe My Pos. Pjesa e pare e nderfaqes na jep mundesine e kerkimit ne periudhe kohore Nga – Deri apo dhe sipas tipit te fatures, statusit te saj: e suksesshme, error, pending.  Faturat e shitjes mund te eksportohen ...