Si mund te ndryshojme adresen e e-mail?

Per te bere ndryshimin e e-mail klikohen ne emrin userit/modifiko dhe do te shfaqet nderfaqja me te dhenat e userit tuaj dhe klikohet ne butonin . Me pas do t’iu shfaqet nderfaqja si meposhte, ku duhet plotesoni fushat: Email i ri- shkruhet mail i ri Konfirmo Email-in- rishkruhet per te konfirmuar e-mail e ri ...

Si mund te ndryshoj fjalekalimin?

Per te ndryshuar fjalekalimin e userit ne nderfaqen e logimit klikohet ne butonin  dhe do t’iu shfaqet tabela e meposhteme ne te cilen duhet te vendosni userin e perdoruesit si dhe te plotesohen captchat te cilat jane te gjithe germa te vogla ose numra. ...

Si mund te regjistroj klientet ne Profisc?

Klientet administrohen nga menuja Cilesimet/ Klientet.     Profisc automatikisht ruan te dhenat e klienteve per te cilet keni regjistruar fatura ne sistem. Keta kliente i gjeni te listuar ne kete menu.Nese doni ...

Si te regjistroj artikujt ne Profisc?

Artikujt ne Profisc ruhen ne baze kategorie. Si rezultat sigurohuni fillimisht qe keni regjistruar kategorite e artikujve sipas natyres se biznesit tuaj  dhe me pas procedoni me artikujt. Per te regjistruar Kategorite perdorni menune Artikujt\Kategorite.   ...

Si mund te shtoj llogarite bankare ne Profisc?

Shtimin e llogarive bankare e beni tek menuja Settings/Companies. Duhet te beni search emrin e kompanise, klikoni View ne rreshtin qe ju shfaqet emri i kompanise suaj.     Nderfaqja qe hapet ju jep te ...