Si mund te anullohet nje fature shitje nga menuja My Pos?

Nese perdoruesi perdor ambientin My Pos per te krijuar fature, anullimin e fatures e ben ne ambientin e My Pos / Transactions. Fillimisht gjeni faturen duke selektuar periudhen kohore ne kalendar klikoni Anullo ne rreshtin e fatures perkatese: ...

Si te regjistroj nje fature nga menuja my Pos?

Per te krijuar nje fature cash ne Profisc zgjidhet menuja My Pos Nderfaqja e krijimit te fatures eshte e ndare ne keto pjese: Pjesa e te dhenave te pergjithshme te fatures (Profil ID, Bu, tcr etj) Pjesa e te dhenave mbi monedhen dhe kursin nese fatrua gjenerohet ne monedhe te huaj Pjesa e te dhenave te klientit – Emer Id etj Me poshte nderfaqja eshte ...