Si mund te gjej faturat e Blerjes ne Profisc? Si mund te pranoj apo refuzoj nje fature nga Profisc?

Per te pare faturat e Blerjes ne Profisc, duhet te zgjidhet menuja Fatura Blerje / My Purchases. Selektoni periudhen per te cilen po kerkoni faturat e blerjes dhe automatikisht sistemi do te listoje faturat e blerjes te asaj periudhe ne griden e rezultateve.   ...