Register Now

[ask_signup]

Login

[ask_login]

Lost Password

Enter your email to reset your password.

[ask_lost_pass]

BY Author

Cfare gjejme ne menune Fatura te Fiskalizuara?

Menuja Fatura Te Fiskalizuara paraqet te gjitha faturat e shitjes te krijuara ne dy menute Faturat e mia dhe My Pos.

Pjesa e pare e nderfaqes na jep mundesine e kerkimit ne periudhe kohore Nga – Deri apo dhe sipas tipit te fatures, statusit te saj: e suksesshme, error, pending. 

Faturat e shitjes mund te eksportohen dhe ne formatin exel.

Ne pjesen e poshtme te formes do te shfaqen ne liste faturat e gjetura sipas kritereve qe vendoset.

Per cdo fature ne liste jepet informacion per: Emrin e bleresit, print, numrin, daten, statusin e tatimeve, rifreskimin e statusit, NIVF, NSLF tipin e fatures, statusin e fiskalizimit, njesine e biznesit, tipi i fatures elektronike, valuta, kursi i kembimit, vlera pa TVSH (All) Vlera me TVSH ( All) dhe vleren totale te fatures. Te gjitha keto jane fusha opsionale te cilat mund t’i shtoni apo hiqni si kolona nepermjet butonit