Register Now

[ask_signup]

Login

[ask_login]

Lost Password

Enter your email to reset your password.

[ask_lost_pass]

BY Author

Kur mund te krijohet nje fature vetem fiskalizim?

Faturat Vetem Fiskalizm krijohen ne rastet  kur bleresi eshte individ, kompani e huaj ose ne rastin e krijimit te faturave te vetefaturimit.

Per te krijuar nje fature Vetem Fiskalizim ne Profisc zgjidhet menuja Faturat e mia/ Krijo Fature.

Ne krye te nderfaqesh cekohet kutiza Vetem Fiskalizim.

Ne pjesen e dyte te fatures ku plotesohen te dhenat  e bleresit  klikoni ikonen Shto Bleres dhe do t’iu shfaqet popup -i ku mund te plotesoni fushat me te dhenat e bleresit 

Tipi i ID-së së blerësit per kete lloje fature duhet te jete : ID, Vat, Tax, Soc ne varesi te llojit te identifikimit te bleresit dhe te dhenat e tjera te fatures plotesohen manualisht.

Pjesa tjeter e fatures plotesohet si zakonisht.