Register Now

[ask_signup]

Login

[ask_login]

Lost Password

Enter your email to reset your password.

[ask_lost_pass]

BY Author

Si mund te anullohet nje fature shitje nga menuja My Pos?

Nese perdoruesi perdor ambientin My Pos per te krijuar fature, anullimin e fatures e ben ne ambientin e My Pos / Transactions.

Fillimisht gjeni faturen duke selektuar periudhen kohore ne kalendar klikoni Anullo ne rreshtin e fatures perkatese:

Pasi te konfirmoni mesazhin per anullimin e fatures do te ju shfaqet drafti i fatures se njejte me ate qe po korrigjohet por me vlere negative. Per t’a perfunduar proceduren e anullimit klikohet ne butonat, Banknote, me pas  Mirato sikurese per faturat pozitive. Fatura korrigjuese fiskalizohet dhe merr NIVF, NSLF te veten, ne kete menyre ne sistem ne menune Transactions  do te gjeni dy faturat pozitive dhe negative te fiskalizuara.