Si mund te perdorni draftin e nje fature te fiskalizuar me pare?

Nese duhet te perdorni draftin e nje fature te fiskalizuar me pare mund ta kopjoni ate nepermjet opsionit Dupliko. Opsioni Dupliko gjendet ne radhen e veprimeve te tjera te fatures si ne gride (Menuja Faturat e mia) ashtu edhe brenda vete fatures ekzistuese: ...

Si te printojme faturen ne gjuhe te huaj ne Profisc?

Fillimisht duhet qe te aktivizoni ne parametrat e kompanise modelin e Pdf-se. Per te aktivizuar modelin e PDF-se veprojme ne kete menyre: Shkoni tek Cilesimet/Kompanite, Klikoni view tek emri I kompanise Shkoni ne kolonen Parametrat e Kompanise Ne fushen Modeli I PDF-se zgjidhni llojin e templated qe deshironi. Klikoni Ruaj pas cdo formati template qe zgjidhni. ...

Si te ruajme faturen automatikisht ne Profisc?

Per te aktivizuar utilitetin e autosave te fatures duhet te veproni si meposhte: Pozicionohuni ne menune Faturat e mia/ Krijo Fature Ne krye te nderfaqes ndodhet label “Ruaj Automatikisht” te cilin duhet ta aktivizoni duke klikuar mbi butonin ...

Si kontaktoni suportin e Profisc?

Format e komunukimit me skuadren e suportit te zgjidhjes software -ike “Profisc”jane:  Email: profisc@tetrapro.al Ndihme teknike Te dy keto forma kontakti ndodhen ne krye te home page te Profisc. Nese zgjidhni formen e kontakti Nidihme Teknike e cila ndodhet ne krye te nderfaqes ne anen e majte te ekranit ndiqni hapat e shjeguar si meposhte: ...

Se shpejti ne ProFisc te gjitha faturat e shitjes dhe blerjes cash dhe jo cash

Ju njoftojme se Platforma Self Care ka zhvilluar sherbimin e ri qe mundeson marrjen e te gjitha faturave te shitjes dhe blerjes, me dhe pa para ne dore per te gjithe tatimpaguesit. Platforma Profisc po kryen zhvillimet e duhura qe implikon ky sherbim i ri i tatimeve per t’ua mundesuar ate te gjithe perdoruesve te saj. Se shpejti ju do te ...