Register Now

[ask_signup]

Login

[ask_login]

Lost Password

Enter your email to reset your password.

[ask_lost_pass]

BY Author

Si mund te ndryshojme adresen e e-mail?

Per te bere ndryshimin e e-mail klikohen ne emrin userit/modifiko dhe do te shfaqet nderfaqja me te dhenat e userit tuaj dhe klikohet ne butonin .

Me pas do t’iu shfaqet nderfaqja si meposhte, ku duhet plotesoni fushat:

Email i ri- shkruhet mail i ri

Konfirmo Email-in- rishkruhet per te konfirmuar e-mail e ri te vendosur.

Per te perfunduar proceduren e ruajtjes se ndryshimeve klikohet butoni