Register Now

[ask_signup]

Login

[ask_login]

Lost Password

Enter your email to reset your password.

[ask_lost_pass]

BY Author

Si mund te rendisim llogarite bankare ne Profisc sipas bankave?

Nese keni shtuar llogarite bankare ne Profisc organizimi I tyre mund te realizohet ne kete menyre:

Hapi I pare: Shkoni ne menune Cilesimet/Kompanite.

Hapi I dyte: Klikoni View ne kolonen Veprimet.

Hapi I trete: Shkoni ne kolonen e LLogarite Bankare

Hapi I katert: Vendosim mausin ne ikonen me tre viza horizontale, kur mausi shenderrohet si ikone kryq atehere mund te kryeni levizjet poshte/lart duke zvarritur rreshtin e llogarive bankare. Ne kete menyre ju realizoni renditjen e tyre. Pas cdo veprimit te renditjes do t’iu shfaqete mesazhi  “Renditja e llogarive bankare u ndryshua si meposhte dhe renditja e tyre do te reflektohet ne griden e llogarive bankare