Register Now

[ask_signup]

Login

[ask_login]

Lost Password

Enter your email to reset your password.

[ask_lost_pass]

BY Author

Eshte e mundur te eksportoj ne excel gjendjen e arkes, per periudhen?

Zgjidhet menuja  My Pos/Arka, selektohet ne kalendar periudha e deshiruar dhe klikohet mbi Export.

Ne formatin csv do te eksportohen ato arka (TCR) per te cilat ka patur veprime te regjistruara per periudhen e zgjedhur.