Register Now

[ask_signup]

Login

[ask_login]

Lost Password

Enter your email to reset your password.

[ask_lost_pass]

BY Author

Mbi disa ndryshime ne nderfaqe – Se shpejti live ne platformen Profisc

Me qellim permiresimin e eksperiences se perdoruesve me platformen tone Profisc, ju njoftojme se se shpejti ne nderfaqen e Profisc do te publikojme disa ndryshime te cilat prekin fillimisht menute:

Fature/Faturat e shitjeve – riemertohet Faturat e Raportura

Faturat e mia/Faturat e mia

Qellimi i ketij ndryshimi eshte permiresimi i procesit te kerkimit te faturave dhe i paraqitjes se rezultateve te kerkimit. Si rrjedhoje ne te dy keto ambjente, ndryshimet reflektohem ne pjesen e dyte te nderfaqes. Pra pjesa e pare qe lidhet me statistikat dhe kerkimin ne kohe apo ne njesi biznesi nuk ndryshon.

Konkretisht ndryshimet konsistojne:

  1. Kemi percaktuar me shume fusha kerkimi; ju mund te kerkoni nje fature sipas cilido atribut te saj ne gride qe sherben si fushe kerkimi, psh Emri i bleresit, statusi I tatimeve Profili dhe shume te tjera. Mjafton te shkruani tekstin e kerkimit apo te zgjidhni nga liste vlerat ate per te cilen po kerkoni dhe ne gride do te shfaqen faturat qe permbushin ato kritere kerkimi.

P.sh nese duam te kerkojme te gjitha faturat me Emer Bleresi ~ Test, shkruajme ne fushen e kerkimit Emri i Bleresit tekstin test dhe sistemi do te listoje si rezultate te gjitha ato fatura Emri i bleresit te te cilave permban tekstin test.

Keshtu veprohet per cdo fushe tjeter kerkimi.

2. Funksioni Expand (Zgjero) i fatures ne rresht jep te dhenat e artikujve te fatures. Keshtu nuk eshte nevoja te shfaqni pdf e fatures per te pare artikujt ne detaje. Mjafton te klikoni ne shigjeten e vogel majtas fatures ne rreshtin perkates dhe do te shfaqen po ne te njejten nderfaqe artikujt e asaj fature:

3. Gjithashtu nese fatura eshte korrigjuar pasi eshte leshuar, apo ajo vete eshte fature qe korrigjon nje tjeter, atehere pervec artikujve te fatures, funksioni Expand do te jape te dhena respektivisht per faturen qe e ka korrigjuar ate vete, apo anasjelltas per faturen qe ajo ka korrigjuar.

4. Kemi mundesuar gjithashtu konfigurimin e kolonave te grides (radhitjen e tyre) sipas deshires se vete perdoruesit. Mjafton te klikoni ne kolonen qe deshironi te spostoni dhe e terhiqni ne pozicionin e deshiruar (majtas apo djathtas).

Psh nese duam te zhvendosim fushen NIPT i bleresit djathtas fushes Emri i bleresit, e klikojme NIPT dhe e zhvendosim (drag & drop) djathtas fushes Emri:

Pamja e grides pas zhvendosjes do te duket si me poshte

Keto ndryshime do te kalojne se shpejti ne production.