Register Now

[ask_signup]

Login

[ask_login]

Lost Password

Enter your email to reset your password.

[ask_lost_pass]

BY Author

Se shpejti ne ProFisc te gjitha faturat e shitjes dhe blerjes cash dhe jo cash

Ju njoftojme se Platforma Self Care ka zhvilluar sherbimin e ri qe mundeson marrjen e te gjitha faturave te shitjes dhe blerjes, me dhe pa para ne dore per te gjithe tatimpaguesit.

Platforma Profisc po kryen zhvillimet e duhura qe implikon ky sherbim i ri i tatimeve per t’ua mundesuar ate te gjithe perdoruesve te saj. Se shpejti ju do te merrni te gjitha faturat e shitjes dhe te blerjes me dhe pa para ne dore direkt ne Profisc.
Librat e Shitjes dhe te Blerjes do t’i gjeni te plote dhe mund ti shkarkoni direkt ne myBooks ne Profisc.