Register Now

[ask_signup]

Login

[ask_login]

Lost Password

Enter your email to reset your password.

[ask_lost_pass]

BY Author

Si te printojme faturen ne gjuhe te huaj ne Profisc?

Fillimisht duhet qe te aktivizoni ne parametrat e kompanise modelin e Pdf-se.

Per te aktivizuar modelin e PDF-se veprojme ne kete menyre:

Shkoni tek Cilesimet/Kompanite,

Klikoni view tek emri I kompanise

Shkoni ne kolonen Parametrat e Kompanise

Ne fushen Modeli I PDF-se zgjidhni llojin e templated qe deshironi.

Klikoni Ruaj pas cdo formati template qe zgjidhni.

Pasi te keni aktivizuar kete parameter te kompanise duhet te shkoni tek menuja Faturat e shitjes dhe te klikoni mbi Pdf-ne e Print fisc dhe te zgjidhni llojin e template nese keni aktivizuar me shume se nje template.