Register Now

[ask_signup]

Login

[ask_login]

Lost Password

Enter your email to reset your password.

[ask_lost_pass]

BY Author

Si mund te ndryshoj fjalekalimin?

Per te ndryshuar fjalekalimin e userit ne nderfaqen e logimit klikohet ne butonin  dhe do t’iu shfaqet tabela e meposhteme ne te cilen duhet te vendosni userin e perdoruesit si dhe te plotesohen captchat te cilat jane te gjithe germa te vogla ose numra.

Pasi te jene plotesuar dy fushat e kerkuara klikohet ne butonin  dhe ne adresen tuaj te e-mail do te ju kekrohet te konfirmoni ndryshimin. Vendosni fjalekalimin e ri ne New Password dhe konfirmojeni sersisht ate ne Confirm Password

Per te ruajtur fjale kalimin e ri te krijuar klikoni ne butonin