Register Now

[ask_signup]

Login

[ask_login]

Lost Password

Enter your email to reset your password.

[ask_lost_pass]

BY Author

Per disa fatura dua te ruaj informacione shtese si targa mjetit, numri i sigurimit. Eshte kjo e mundur ne Profisc?

Profisc disponon dy fusha shtese (additional) te cilat ju mund ti perdorni sipas nevojave te kompanise suaj.

Gjate regjistrimit te fatures keto fusha jane:

Fushe Extra 1 (Additional 1)

Fushe Extra 2 (Additional 2)

Ky eshte emertimi i pergjithshem i tyre, te cilin ju mund ta ndryshoni sipas nevojes ne menune Cilesimet Kompania.

Gjate krijimit te fatures mund te plotesoni keto te dhena te cilat gjenden ne pjesen e te dhenave kryesore te fatures:

 

Keto te dhena shfaqen te printuara ne formatin e printimit te Profisc (Print Fisc) si edhe ne formatin E-Fature ne pjesen e shenimeve.

Keto fusha shtese mund te perdoren edhe si filtra kerkimi ne menune Faturat e Shitjeve (Sales Invoices):

 

 

Mjafton te plotesoni njeren nga fushat me vleren perkatese, Profisc do te filtroje faturen(at) qe permbajne ate vlere ne ate fushe shtese.

⚠ Kujdes: Keto fusha shtese nuk jane pjese e sherbimit te fiskalizimit, pra ato nuk shfaqen ne tatime, por mund te sherbejne per qellime rakordimi mes sistemit tuaj financiar dhe fiskalizimit.