Register Now

[ask_signup]

Login

[ask_login]

Lost Password

Enter your email to reset your password.

[ask_lost_pass]

BY Author

Si mund te regjistroj nje fature parapagimi?

Klikojme Faturat e mia/Krijo Fature.

 

Me pas tek Profile ID zgjedhim opsionin P4 – Faqjasa Paraprake / Advance Payment, ndersa tek Tipi i fatures zgjedhim Fature Parapagimi.

 

Plotesojme si gjithmone te dhenat e bleresit si dhe datat.

Me pas tek menuja Artikujt e Fatures plotesoni te dhenat per parapagim.

 

Ne fund e dergojme faturen per miratim.

 

Shenim: Kur duhet te leshohet fatura me vleren totale te artikujve apo sherbimeve ne momentin e levrimit, krijohet nje fature e dyte P1 e cila ne rreshta permban te dhenat e fatures P4 me vlere minus dhe artikujt apo sherbimet qe po levrohen me vleren totale pozitive te fatures.

 

⚠ Kujdes: Per te perfituar vleren negative, vendoset minus ne sasi.